فیلم صبح اعدام به برنامه هفت رسید چرا تلویزیون سخنرانی حجت‌الاسلام مسعود عالی را قطع کرد؟ ریدلی اسکات در ۸۸ سالگی همچنان پرکار است برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشیخط «هفت هنر» در نگارخانه رضوان مشهد تام کروز با شانزدهمین پرش با چتر نجات، رکورد گینس را شکست علیرضا قربانی: فقدان «الهه»، دختر سرزمینمان، داغدارمان کرد ویدئو | گاف جدید شبکه ایران‌اینترنشنال علیه فرزند رهبر انقلاب اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سریال سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی
سرخط خبرها

نمایش اثر هنرمند مشهدی در نمایشگاه جهانی «ما نمی‌افتیم» | ترکیب نگارگری با عناصر مدرن

  • کد خبر: ۸۴۸۶۱
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۸
نمایش اثر هنرمند مشهدی در نمایشگاه جهانی «ما نمی‌افتیم» | ترکیب نگارگری با عناصر مدرن
اثر عاطفه شیدمودب، هنرمند مشهدی در نمایشگاه گروهی هنرمندان نوظهور هنر دیجیتال ایرانی با نام «ما نمی‌افتیم» که از سوی سادن گالری در اسپانیا برگزار می‌شود به نمایش در می‌آید.

به گزارش شهرآرانیوز - اثر عاطفه شیدمودب، هنرمند مشهدی در نمایشگاه گروهی هنرمندان نوظهور هنر دیجیتال ایرانی با نام «ما نمی‌افتیم» که از سوی سادن گالری در اسپانیا برگزار می‌شود به نمایش در می‌آید. این نمایشگاه زیرمجموعه بینال بین المللی رانگ اسپانیاست که بزرگ‌ترین نمایشگاه آنلاین هنر دیجیتال از نظر وسعت محسوب می‌شود. رانگ جشنواره‌ای برای هنرمندان است، برای نمایشگاه‌گردانی و معرفی هنرمندان دیگر بدون کسب درآمد و هزینه که هدف آن ایجاد حمایت متقابل برای رشد و معرفی هنرمندان هنر‌های معاصر دیجیتال است.

نمایشگاه «ما نمی‌افتیم» به طور هم‌زمان با جشنواره، برتمام مانیتور‌های دانشگاه وینونا استیت مینه‌سوتای آمریکا به نمایش در می‌آید. همچنین در زمان برگزاری جشنواره، ویدئوی آثار هنرمندان به صورت شبانه‌روزی در شبکه تلویزیونی کابلی کشور پرتغال به نام کانل صدوهشتاد پخش خواهد شد.

عاطفه شیدمودب درباره حضورش در این نمایشگاه توضیح می‌دهد: نمایشگاه‌گردان این رویداد از هنرمندانی که در بخش هنر دیجیتال کار می‌کنند برای حضور در نمایشگاه دعوت کرد و ما تیر امسال بود که صحبت اولیه را انجام دادیم و آثار را ارسال کردیم. او که سه اثر در این نمایشگاه دارد خاطرنشان می‌کند: آثار من نقاشی دیجیتال است و من در آن‌ها از هنر نگارگری ایرانی استفاده و سعی کرده‌ام این هنر را با عناصر مدرن ایرانی ترکیب کنم تا به یک نتیجه هنری پست‌مدرن برسم.

به گفته این هنرمند یکی از سه اثر او سال گذشته در جشنواره هنر‌های تجسمی فجر به نمایش گذاشته شد. اما دو اثر دیگر هنوز در جایی نمایش داده نشده‌اند. شیدمودب که دانش‌آموخته گرافیک است، حدود سه سال است نقاشی دیجیتال انجام می‌دهد. او می‌گوید: من می‌خواستم در کنار سفارش‌هایی که دارم آنچه را مدنظر خودم باشد نیز با نقاشی دیجیتال نشان دهم. نمایشگاه گروه «ما نمی‌افتیم» ۱۰ آبان گشایش می‌یابد. جوایزی نیز برای تعدادی از هنرمندان برگزیده جشنواره از طرف بینال درنظر گرفته شده است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->